Mijn Moment van 2014

Al een aantal jaar op rij heeft Henk-Jan Winkeldermaat, beter bekend als mister @punkmedia op de sociale media, via zijn website Mijn Moment een aantal mensen die een persoonlijk “Mijn Moment” schrijven en delen met de wereld. Uit een vol jaar met veel momenten moet je dan één moment kiezen om te delen met de wereld. Mijn Moment wordt goed gelezen, het is soms zelfs trending topic binnen twitterend Nederland volgens @CurrentlyNL.

Ik wil het idee / concept niet pikken of copieeren van Henk Jan, maar wil wel graag een persoonlijk “Mijn Moment” schrijven & delen met de lezers van mijn blog. Wil geen heel verhaal schrijven, dat doe ik wel in andere blogs, of privé schrijfsels die ergens veilig opgeborgen zijn. Ik zal het kort en bondig proberen te houden dus sorry als het toch iets te lang wordt.

Het jaar 2014 in review

Zo aan het einde van 2014 met 2015 voor de deur is het goed om eens terug te kijken op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. En dan is er toch wel een moment dat er met kop en schouders boven uit springt.

Mijn Moment van 2014

Al een aantal jaar ben ik actief binnen de Urban Photo Collective en sinds bijna een jaar nu ook als Penningmeester actief betrokken bij het bestuur van de stichting.

We organiseren ieder jaar een grote modellen shoot waar heel veel fotografen uit het collectief maar waar ook nieuwe fotografen op af komen. Dit jaar in onze hoofdstad Amsterdam, op een drietal locaties met ook drie stijlen.

Het is vooraf altijd een hoop geregel en soms ook wel stress, maar als het dan lukt op zo’n dag en er gaat eigenlijk niets noemenswaardig mis of fout dan zijn we als crew aan het einde van zo’n mooie dag afgedraaid maar kunnen we wel terugkijken op een geslaagd event.

Het organiseren en regelen en zo zuipt energie maar het levert ook weer enorm veel positieve energie op waar je weer mee verder kunt.

Dat is voor mij Mijn Moment van 2014 wat er met kop en schouders boven uit steekt. Het is een hele mooie en fijne dag geweest zonder noemenswaardige dingen. De fotografische resultaten van al die fotografen mogen er zeker zijn maar ook de hartverwarmende complimentjes en bedankjes naar de crew en organisatie toe maken het dat je er mee door gaat om dit event het jaar erna het voorgaande jaar te laten overtreffen. Lastig maar we houden wel van een uitdaging als bestuur als ik zo mag zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s