Ik het dagelijks leven ben ik best wel actief op de social media, niet constant met posten. Vaak alleen maar met meelezen en niet reageren. Op werkdagen ben ik eigenlijk bijna niet actief en lees ik vaak ook niet mee. De laatste paar weken is me wel opgevallen dat er diverse soorten uitdagingen over FaceBook de ronde gingen. Nu doe ik niet graag mee aan dat soort dingen en reageer ik daar ook niet op.

Afgelopen week was ik onderweg naar Amsterdam met T en een wagen vol met spullen. De jaarlijkse Urban Photo Collective meeting stond weer voor de deur dus de spullen moesten vast naar de locatie, zodat we dit niet op de dag zelf hoefde te doen i.v.m logistiek en zo. Dus onderweg kwam de uitdaging ter sprake en werd ik gevraagd of ik het leuk zou vinden om hier ook aan mee te doen. Voor een keer heb ik JA gezegd.

De uitdaging:

“Deel iedere dag iets uit je dagelijks leven met behulp van een foto.”

Ik ben graag met fotografie bezig in mn vrije tijd dus dit is dan wel een leuke uitdaging om voor een paar dagen aan mee te doen.
Het dagelijkse leven in 5 dagen dus ook in 5 foto’s. Nou ja stiekem eigenlijk 6 maar dat moeten jullie maar niet verder vertellen.
Nu had ik op het moment van de uitdaging vakantie dus ook genoeg tijd om met de uitdaging bezig te zijn.

Ik heb er best plezier in gehad om de foto’s te maken dus wil ik ze ook wel delen met jullie hier op mn blog. Eens een keer iets anders dan lange verhalen die ik normaal deel al dan niet achter een wachtwoord op mn blog. Dus bij deze de 5 foto’s van mij uit mn dagelijks leven. Met de tekstjes bij de foto’s die ik er bij geschreven heb.

Dag 1 – Zondag 6 Juli 2014

The Girl with the Pearl Earring
The Girl with the Pearl Earring

Dag 1 van de uitdaging die ik van T kreeg; deel iets uit je dagelijkse leven met behulp van een foto. Challenge accepted. Een challenge waar ik wel graag aan mee wil doen, omdat ik het een leuke uitdaging vind. Vandaag is mijn eerste dag en ook meteen een hele bijzondere dag moet ik zeggen, we hebben vandaag de 8e verjaardag van de Urban Photo Collective gevierd met de #Infinity meeting in Amsterdam. De dag begon vanmorgen al redelijk vroeg voor mij, zeker voor een zondag ochtend waar ik normaal heerlijk uit kan en mag slapen vaak. Maar vandaag ging de wekker om iets voor 6 uur. Bed uit, douchen, ontbijten etc. spullen pakken en de auto in. Samen met N op naar Amsterdam om daar bij de Arena de eerste spullen op te halen en ook de modellen te vervoeren naar locatie. Voor mij daarna direct door naar de tweede locatie om nog meer spullen op te halen voor de hoofd locatie. We waren gisteren al in Amsterdam geweest om alles al weg te brengen. Was logistiek gezien wat makkelijker. Met een klein beetje stress, de auto vol geladen met spullen voor #Infinity Old Masters, dus door naar het centrum van Amsterdam, de Herengracht 182 op precies te zijn bij rockstart waar ik vandaag Locatie Manager mocht zijn. Als bestuurslid, mede organisator en zo heb je een veelzijdige functie. Dus ook voor de functie van Locatie Manager draai ik mn hand niet voor om dat doe je gewoon. Ondanks dat ik vandaag niet alle locaties heb kunnen bezoeken heb ik toch een hele toffe dag gehad, heerlijk kunnen genieten van live muziek door een voor de dag samengesteld kamer orkest van violisten en cellisten. Mijn eerste foto is dus ook heel toepasselijk een uit de Old Masters namelijk:

Girl with a Pearl Earring by Johannes Vermeer maar vandaag door mij.
Model: Annika

Dag 2 – Maandag 7 Juli 2014

Smoothie
Smoothie

Dag 2 van de uitdaging die ik van T kreeg; deel iets uit je dagelijkse leven met behulp van een foto. Vandaag is mijn tweede dag, na een prima nacht slaap, heerlijk uit kunnen slapen vanmorgen, even geen wekker die vroeg af gaat. Gisteren hebben we de 8e verjaardag van de Urban Photo Collective gevierd, en na afloop staan de spullen weer op HQ. Dus vandaag was het tijd om samen met T de spullen even op te ruimen en terug te brengen. Ook meteen een mooi moment om nog even na te praten over #infinity gisteren. Dus na een paar dagen hard werken de pita pitamientjes weer even aanvullen. Dat kun je op geen betere manier doen dan met een heerlijke smoothie op het dak van het Postkantoor aan de Coolsingel. Thanx was erg lekker en even genieten van het mooie weer.

Dag 3 – Dinsdag 8 Juli 2014

Grafisch ontwerpen
Grafisch ontwerpen

Dag 3 van de uitdaging die ik van T kreeg; deel iets uit je dagelijkse leven met behulp van een foto. Vandaag is mijn derde dag, ik heb nog de hele week vakantie dus ik heb ook vandaag weer heerlijk uitslapen, echt heerlijk even geen wekker die vroeg af gaat. Het is al weer twee dagen na de achtste verjaardag van de Urban Photo Collective en ook vandaag weer genoeg moois om naar te kijken. #Infinity is een top dag geweest. Maar vandaag moest er ook weer wat gewerkt worden. Even voor de baas bezig geweest, dat had ik al afgesproken dus heb ik nog even snel gedaan. Maar ook nog even voor PhotoDynamic bezig kunnen zijn aan een grafisch klusje voor een klant. Ik kan er helaas op dit moment nog even niets van laten zien maar het eind resultaat zal ik zeker plaatsen hier.

Dag 4 – Woensdag 9 Juli 2014

File rijden
File rijden

Dag 4 van de uitdaging die ik van T kreeg; deel iets uit je dagelijkse leven met behulp van een foto. Vandaag is mijn vierde dag, al weer de een naar laatste dag van de challenge, het is dan wel vakantie maar uitslapen was er vandaag niet bij, gewoon een wekker om 8 uur. Nou ja okay een heel klein beetje uitslapen dan. Op tijd op staan om op tijd ook ergens te zijn, vandaag ben ik mn vader een dagje aan het helpen geweest op kantoor. Er lagen nog wat uitzoek klusjes en nog een paar dingetjes to-do samen. Vanmiddag dacht ik op tijd naar huis toe te gaan maar ja dat viel even tegen het regende dus autorijdend Nederland is bang voor water uit de hemel lijkt het, met als gevolg dus meer als de helft van de rit in de File en daar was ik dus heel blij mee, zoals je op de foto wel kunt zien.

Dag 5 – Donderdag 10 Juli 2014

Oud & Nieuw
Oud & Nieuw

Dag 5 van de uitdaging die ik van T kreeg; deel iets uit je dagelijkse leven met behulp van een foto. Vandaag is het al weer de 5e dag en dus ook de laatste dag van deze leuke challenge. Vandaag staat in het teken van afscheid nemen van deze challenge dus heb ik daar ook een hele toepasselijke foto bijgemaakt. Nou ja eigenlijk zijn het er twee maar dat moet je maar niet verder vertellen, dat zou vals spelen zijn en dat doen we niet… Na iets meer dan 7 jaar trouwe dienst en altijd goed werken is mijn printer er toch echt mee gestopt en kwam er geen blaadje meer uit. Ik moest het zelf maar doen vond de printer kennelijk, dat kan natuurlijk niet. Nou had de printer de afgelopen periode wel vaker problemen en vastlopers met blauwe schermen en niet meer reageren en zo. Kun je nagaan er draait niets eens windows op maar toch… Heb dus van de week een klein beetje van het vakantie geld uitgegeven aan een nieuwe printer na een zeer goed en kundig advies van iemand in de betreffende winkel waar deze vandaan komt. Een maatje groter dan de vorige maar kan nu ook wat grotere foto’s printen en ook tekeningen op A3 uitprinten. Kon voorheen niet dus moest er geknipt en geplakt worden. En ook wat andere features die er op zitten kan ik nu gebruiken. Het maakt het leven weer een stuk makkelijker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s