In de vorige blog schreef ik over keuzestress nou die stress is inmiddels voorbij en ben nu de trotse eigenaar van een nieuw toestel.

Tussen mijn vorige blog en vorige week heb ik het fruit nog eens met het snoep vergeleken en dat alles ook nog eens door wat ramen vergeleken. Er nog wat nachtjes over geslapen en uiteindelijk een beslissing genomen waar ik tot nu toe zeer content mee ben.

Stoute Schoenen

Vorige week woensdag mocht ik mn contract verlengen dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik iets eerder van mn werk gegaan, zodat ik wat tijd had om het een en ander te kunnen regelen zonder te gaan loppen stressen en haasten. Voor de files uit naar Gorinchem in plaats van in de spits er proberen te komen wat overigens dan best kansloos is als je haast hebt, dan staat ineens alles vast zelfs de sluiproute die je dan denkt te kunnen nemen. Murphy’s law heet dat dan geloof ik. (uiteraard netjes de uurtjes die ik gespijbeld hebt gecompenseerd die avond, dus laten we daar geen scheve gezichten over krijgen).Ik was enkele weken geleden al bij de T-Mobile shop in Gorinchem geweest, had geen zin om ergens nog een tijd te moeten wachten en als je dan toch in de  buurt bent waarom niet alvast een klein beetje oriënteren op de toestellen, ze hebben veel staan dus je kunt ook fysiek veel in je handen houden en voelen en proberen. In de shop een goed en leuk gesprek gehad met de verkoopster.

Ik moest toch die woensdag in Gorinchem zijn om daar te gaan eten, altijd fijn als er voor je gekookt wordt maar dat even terzijde, dus heb ik die kans maar meteen genomen om even de binnenstad in te gaan om het contract weer voor een nieuwe periode te verlengen en natuurlijk ook meteen een nieuwe toestel mee te mogen nemen. Het was niet druk in de winkel, het was lekker weer dus iedereen zat op de terasjes, dus ik was meteen aan de beurt en die zelfde mevrouw die me toen geholpen had was er ook weer en ze herkende me zelfs meteen, kennelijk toch iets achter gelaten daar of een te bekend gezicht. Zeggen jullie het maar haha.

Ik werd geholpen door haar collega die tussendoor even een andere klant te woord moest staan, die er op stond om hem te spreken over iets, geen probleem had de tijd dus moet kunnen, mooi de kans om nog even met de verkoopster te praten. Al met al denk ik bijna een uur in de shop gestaan en gezellig staan kletsen en ondertussen alles geregeld. Als het niet druk is in de shop, wat het op woensdag aan het einde van de middag niet is gelukkig dan hebben ze ook alle tijd voor je en nemen ze ook alle tijd, vind het heel prettig en is een prima service.

Keuze

Nu willen jullie natuurlijk weten wat mn keuze is geworden, als je me volgt op de social media dan weet je het waarschijnlijk al wel het is geen fruit en ook geen windows geworden maar het is er 1 uit het snoep assortiment.

Mijn keuze is uiteindelijk de Samsung Galaxy Note III geworden.

Tot nu toe ben ik er heel erg over te spreken en had het eigelijk al veel eerder moeten doen. Waar de accu van mn iPhone in een dag compleet leeg was kan ik er nu gewoon twee volle dagen mee doen zonder te laden, in de auto zit de lader er wel in maar die laad niet bij die houd alleen mn accu op dat moment op het zelfde niveau. En het toestel past ook prima in mn broekzak zonder dat je meteen een surfplank in je broek hebt zoals dat genoemd werd door een aantal op de social media.

Ook gegevens heb ik al vrij aardig over kunnen zetten moet nog wel een paar dingen even een beetje anders inrichten maar dat komt ook in de komende weekenden als ik daar zin in heb wel goed. Iedere keer een beetje dan komt het vanzelf goed.

Het voordeel van en nieuwe telefoon is dat je ook meteen weer eens met een kritisch blijk kijkt naar wat je eigenlijk allemaal aan “zooi” verzameld hebt op je vorige telefoon en je dus ook weer kritisch kijkt wat je wel en wat je niet aan dingen overzet en ook wat je wel en niet aan apps op de telefoon wil hebben draaien. Die apps die er op staan maar die je toch eigenlijk nooit gebruikt, die 1 keer per jaar dingen die staan nu dus niet op mn nieuwe telefoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s